Ons team

De advocaten van Van der Eijk & van de Weerd zijn geregistreerd bij de Nederlandse orde van advocaten op de hieronder genoemde rechtsgebieden.
Voor een officiële registratie moet een advocaat elk jaar opleidingen volgen om de kennis actueel te houden.

Siemen van der Eijk | Advocaat

Ik houd mij bezig met het strafrecht en het bestuursrecht. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Ik ben van mening dat iedereen zijn juridisch probleem eenvoudig en kosteloos moet kunnen voorleggen aan een advocaat. Samen kijken we naar uw zaak om in overleg de beste strategie te bepalen. Heeft u een strafzaak of een conflict met de overheid? Leg uw probleem dan aan mij voor. Op beide terreinen heb ik veel ervaring.

06 – 46 33 51 56

vandereijk@vw-advocaten.nl

Geregistreerd op het gebied van: Strafrecht

Maarten van de Weerd | Advocaat

Ik ben sinds 2006 advocaat in Den Haag, gespecialiseerd in het strafrecht en het jeugdstrafrecht. Ik sta zowel minderjarigen als ouders/verzorgers bij in jeugdzaken waar om (gesloten)uithuisplaatsingen of ondertoezichtstellingen wordt verzocht en ik doe allerlei soorten uitkeringszaken. Ik ben lid van de Vereniging voor Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en de Haagse Vereniging voor Jeugdrechtadvocaten (HVJA). Ik heb sinds 2012 een eigen advocatenkantoor.

06-12 35 85 39

vandeweerd@vw-advocaten.nl

Geregistreerd op het gebied van:
– Strafrecht
– Jeugdbeschermingsrecht
– Jeugdstrafrecht

Laurens Waaijer | Advocaat

In 2019 ben ik afgestudeerd in ondernemings- en strafrecht aan de Universiteit Leiden. Tijdens en na mijn studie werkte ik bijna twee jaar als juridisch medewerker bij de strafsectie van de rechtbank Den Haag. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in diverse strafzaken. Sinds januari 2020 ben ik advocaat op het gebied van strafrecht en het bestuursrecht. Met grote gedrevenheid kan ik u in strafzaken en conflicten met de overheid van dienst zijn.

06-81 11 64 00

waaijer@vw-advocaten.nl

Celine juridisch medewerker

Celine van den Berg | Juridisch medewerker

Ik heb in 2018 mijn HBO Rechten diploma behaald en ben sinds juli 2018 als juridisch medewerkster werkzaam bij Van der Eijk & Van de Weerd Advocaten. Ik ben in september 2019 gestart met een pre-master Rechtsgeleerdheid, waarna ik mij verder wil specialiseren in onder meer het straf- en strafprocesrecht.

Als juridisch medewerkster bij Van der Eijk & Van de Weerd Advocaten houd ik mij bezig met allerlei soorten zaken, zoals sociale bijstand en UWV zaken. Hiernaast werk ik als secretariële ondersteuning van Maarten van de Weerd.

secretariaat@vw-advocaten.nl

profielfoto avatar

Jilly Natte | Administratief Medewerkster

Tijdens mijn opleiding (Juridisch Administratief Dienstverlener op MBO Rijnland) leer ik onder meer de basis van de verschillende soorten rechtsgebieden. Ik pak graag alle uitdagingen aan die ik kan krijgen, waaronder een stageplek op dit kantoor. Ondanks het coronavirus hebben zij zich voor mij ingezet en ervoor gezorgd dat ik bij dit kantoor aan de slag kon. Mijn voorkeur gaat uit naar het strafrecht en Van der Eijk & Van de Weerd Advocaten is hier goed in thuis. Binnen Van der Eijk & Van de Weerd Advocaten houd ik mij onder meer bezig met klantencontacten en administratieve taken.

profielfoto avatar

Nora de Nijs | Administratief Medewerkster

Ik heb de opleiding juridisch medewerker op het Kronenburgh College gevolgd. Deze opleiding heb ik inmiddels afgerond. In september 2020 ben ik begonnen aan de opleiding HBO-rechten. Tijdens mijn opleiding leer ik veel over verschillende soorten rechtsgebieden. Ik vind het Nederlands recht heel erg interessant, vooral het strafrecht. Ik vind het leuk om ervaringen op te doen en zoveel mogelijk te leren over het recht.

Ik hoop nog veel te leren bij Van der Eijk & Van de Weerd Advocaten. Het is mijn droom om zelf advocaat te worden en daarvoor ben ik hard aan het studeren.

Uw strafrecht en jeugdrecht advocaat

Deskundig en betrokken.

070-3306633 Bel en bespreek uw zaak gratis.

06-12358539 WhatsApp uw vraag.

Neem Contact Op

Gratis strafrecht advies