Ons team

Siemen van der Eijk

Ik houd mij bezig met het strafrecht en het bestuursrecht. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Ik ben van mening dat iedereen zijn juridisch probleem eenvoudig en kosteloos moet kunnen voorleggen aan een advocaat. Samen kijken we naar uw zaak om in overleg de beste strategie te bepalen. Heeft u een strafzaak of een conflict met de overheid? Leg uw probleem dan aan mij voor. Op beide terreinen heb ik veel ervaring.

06 – 46 3351 56

vandereijk@vw-advocaten.nl

Maarten van de Weerd

Ik ben sinds 2006 advocaat in Den Haag, gespecialiseerd in het strafrecht en het jeugdstrafrecht. Ik sta zowel minderjarigen als ouders/verzorgers bij in jeugdzaken waar om (gesloten)uithuisplaatsingen of ondertoezichtstellingen wordt verzocht en ik doe allerlei soorten uitkeringszaken. Ik ben lid van de Vereniging voor Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en de Haagse Vereniging voor Jeugdrechtadvocaten (HVJA). Ik heb sinds 2012 een eigen advocatenkantoor.

06-12358539

vandeweerd@vw-advocaten.nl

Laurens Waaijer

In 2019 ben ik afgestudeerd in ondernemings- en strafrecht aan de Universiteit Leiden. Tijdens en na mijn studie werkte ik bijna twee jaar als juridisch medewerker bij de strafsectie van de rechtbank Den Haag. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in diverse strafzaken. Sinds januari 2020 ben ik advocaat op het gebied van strafrecht en het bestuursrecht. Met grote gedrevenheid kan ik u in strafzaken en conflicten met de overheid van dienst zijn.

06-81116400

waaijer@vw-advocaten.nl

Celine juridisch medewerker

Celine van den Berg

Ik heb in 2018 mijn HBO Rechten diploma behaald en ben sinds juli 2018 als juridisch medewerkster werkzaam bij Van der Eijk & Van de Weerd Advocaten. Ik ben in september 2019 gestart met een pre-master Rechtsgeleerdheid, waarna ik mij verder wil specialiseren in onder meer het straf- en strafprocesrecht.

Als juridisch medewerkster bij Van der Eijk & Van de Weerd Advocaten houd ik mij bezig met allerlei soorten zaken, zoals sociale bijstand en UWV zaken. Hiernaast werk ik als secretariële ondersteuning van Maarten van de Weerd.

secretariaat@vw-advocaten.nl

Uw strafrecht en jeugdrecht advocaat

Deskundig en betrokken.

070-3306633 Bel en bespreek uw zaak gratis.

06-12358539 WhatsApp uw vraag.

Neem Contact Op

Gratis strafrecht advies